Megamarket Kompani

Prodajemo najbolje poljoprivredne proizvode

Gradimo poljoprivredu za buduće generacije.

Naša đubriva su najbolja đubriva na tržištu

Naša sjemena su sjemena sa najboljim prinosima

Poljoprivredni proizvodi

Megamarket kompani se bavi trgovinom najkvalitetnijim poljoprivrednim proizvodima. Kao ekskluzivni distributer mineralnih đubriva Elixir Zorka i sjemena KWS, obezbjeđujemo najkvalitetnije sjeme pšenice, kukuruza, uljane repice, suncokreta, sirka i ječma. Nudimo i visokokvalitetna mineralna đubriva i sredstva za zaštitu bilja.


  • Elixir Zorka Mineralna đubriva – Proizvodnja Elixir Zorka uključuje različite formulacije za najkvalitetnija mineralna đubriva, sa visokom koncentracijom hranljivih materija, ujednačenom granulacijom i visokom rastvorljivošću u vodi u zemljištu.

  • KWS Sjemena – može ponuditi svakom poljoprivredniku – bilo da koristi konvencionalni ili organski uzgoj – sorte i hibride i rješenja prilagođena njihovim potrebama. To je osnova za efikasnu, produktivnu i održivu poljoprivredu. Razvoj sjemena u odgovarajućim klimatskim uslovima jednako je važan kao i tehnička priprema uz najviše standarde kvaliteta i logistiku, koja osigurava netaknutu i tačnu isporuku.

  • Sredstva za zaštitu bilja –  su veoma važan faktor za zaštitu biljaka od štetočina. Nudimo razne vrste sredstava za zaštitu bilja priznatih kompanija sa našeg tržišta.

Megamarket svake godine otkupljuje i izvozi na inostrano tržište merkantilne proizvode (pšenicu, kukuruz, uljanu repicu, soju) otkupljene od proizvođača na domaćem tržištu.

Pružamo proizvode visokog kvaliteta

Dodatne pogodnosti

Usluge koje nudimo su uvoz i prodaja mineralnih đubriva i sjemena, otkup i izvoz merkantilne robe. Takođe skladištimo sve poljoprivredne proizvode i nudimo usluge sušenja merkantilnih proizvoda..

×