Megamarket Kompani

Usluge koje nudimo u spoljnoj trgovini su:
izvoz i veleprodaja merkantilne robe

Najvažnije činjenice o izvozu

Megamarket kompani se u spoljnotrgovinskom prometu bavi veleprodajom merkantilnih žitarica i uljarica na inostrano tržište. Naša kompanija ima dugogodišnje iskustvo u otkupu, veleprodaji i izvozu merkantilne robe na inostrano tržište. Megamarket je jedan od najvećih izvoznika merkantilnih proizvoda Bosanskohercegovačkog porijekla.

Megamarket kompani trguje žitaricama i uljaricama:

Promet poljoprivrednih proizvoda obuhvata kupovinu merkantilne robe Bosanskohercegovačkog porijekla i veleprodaju iste na domaćem i inostranom tržištu.

Izvoz merkantilnih proizvoda uglavnom uključuje kukuruz, pšenicu, uljanu repicu i soju. Tokom godine, na cjelokupnoj  teritoriji Bosne i Hercegovine otkupljujemo poljoprivredne proizvode koji su namijenjeni izvozu na inostrano tržište, te ih skladištimo u našim silosima. Takođe, koristimo usluge i drugih silosa kako bismo postigli što bolju rasprostranjenost i pokrivenost tržišta.

Poljoprivredne žitarice i uljarice uzgajaju se u svrhu dobivanja određenog proizvoda. U žitaricama i uljaricama najvažniji dijelovi proizvoda su zrno i sjemenke. Da bi merkantilni proizvodi  koje otkupljujemo i skladištimo u našem silosu bili što boljeg kvaliteta  u sklopu silosa posjedujemo i sušaru i nudimo usluge sušenja žitarica i uljarica.

upoznajte naš tim - spoljna trgovina, transport i logistika

Megamarket Kompani

DOBRODOŠLI - MEGAMARKET KOMPANI

Dodatne usluge koje nudimo

×